Nedlasting av rapporter

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan kan jeg laste ned en rapport i AccuRanker?

Trinn 1)

Gå til søkeordlisten for domenet du vil ha rapporten for.

Steg 2)

Velg datoene du vil sammenligne, og eventuelle filtre du vil legge til i rapporten.

Trinn 3)

Klikk på "Last ned rapport".

Trinn 4)

Velg rapporttype(CSV, Excel, regneark eller PDF), rapportmal, språk og e-post hvis du ønsker det.

Når du er ferdig, klikker du bare på "Last ned", og det er det!

Vil du vite hvordan du eksporterer AccuRankers data til Google Regneark? Les retningslinjene for hvordan du oppretter Google Spreadsheet-rapporter.

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.
Avtale et møte
Lukk