Rapporter fra Google Regneark

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan kan jeg eksportere AccuRankers data til et Google-regneark?

Trinn 1)

Gå til nøkkelordlisten for domenet du vil eksportere data fra, og velg "Last ned rapport".

Steg 2)

Velg "Google-regneark" under "Rapporttype" og klikk på "Last ned".

Trinn 3)

Hvis du ikke har koblet til en Google Drive-konto, blir du bedt om å gjøre det.

Trinn 4)

Når du har koblet til Google Disk, klikker du på Last ned rapport i listen over nøkkelord, velger Google Regneark og klikker deretter på Last ned.

Trinn 5)

Når rapporten er opprettet, går du inn på den tilkoblede Google Disk-kontoen for å få tilgang til rapporten.

Kan jeg slette en Google Disk-tilkobling?

Hvis du vil fjerne Google Disk-tilkoblingen, går du til Profil øverst til høyre og velger Fjern tilkobling under Google Disk-tilkobling.

Hvis du vil dele en rapport som en lenke, kan du lese mer om offentlig rapport i AccuRanker. Hvis du vil lese mer om rapporter, kan du også gå til hjelpeseksjonen vår.

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.