Kan ikke få tilgang til kontoinnstillinger

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Kontoer med et abonnement på 1000 søkeord eller mer kan legge til et ubegrenset antall brukere på kontoen. Når du legger til en bruker, kan du velge å gjøre vedkommende til "Admin".

Hva er forskjellen mellom en Admin- og en Standard-bruker i AccuRanker?

Admin-brukere har tilgang til kontoinnstillingene, mens standardbrukere ikke har det. Det er den eneste forskjellen.

Hvordan kan jeg endre en bruker fra Standard til Admin og omvendt?

Gå til Konto og velg "Brukere". Rediger den aktuelle brukeren og aktiver eller deaktiver vedkommende som administrator.

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.