Tag wolk

Laatst bijgewerkt op zaterdag 6 januari 2024

Welkom bij de Tag Cloud Help Guide, die veelgestelde vragen over Tag Cloud beantwoordt. Misschien vindt u de volgende artikelen ook nuttig:

Wat zijn mappen?

Mappen zijn een manier om uw tags te organiseren in productcategorieën, locaties, inhoudstypen of andere categorieën. Mappen en tags werken ongeveer zoals mappen en bestanden in een bestandssysteem. De nummers in de tabel voor elke map vertegenwoordigen alle trefwoorden die gevonden werden op een tag in die map. Merk op dat ook al kan hetzelfde trefwoord voorkomen op meerdere tags in dezelfde map, elk trefwoord slechts eenmaal wordt geteld in de totale statistieken.

Hoe maak ik een map aan?

Om mappen in het algemeen te beheren, moet je klikken op de knop 'Mappen bewerken' in de rechterbovenhoek. Vervolgens zie je bovenaan de tabel de tekst 'Klik om map toe te voegen...'. Vergeet niet op te slaan als je klaar bent met het toevoegen van de map! Zie het schema hieronder.

Hoe verplaats ik veel tags tegelijkertijd naar een map?

Klik eerst op 'Bewerk mappen' in de rechterbovenhoek. Zoek vervolgens de tags die u wilt verplaatsen en klik op het selectievakje ernaast. Nu kunt u ze naar een map slepen of op "Geselecteerde verplaatsen" klikken en de doelmap selecteren of op het pictogram naast de doelmap klikken.

Waarom is er een map "Uncategorized"?

De map Uncategorized bevat alle tags die nog niet naar een map verplaatst zijn. Deze map verdwijnt zodra al uw tags naar een map zijn verplaatst. De map kan niet hernoemd worden, maar een oplossing is om een nieuwe map aan te maken met de gewenste naam en alle tags naar die map te verplaatsen.

Wat is het verschil tussen Statische en Dynamische tags?

Dynamische tags zijn tags gebaseerd op regels die dynamisch worden toegepast telkens een trefwoord wordt bijgewerkt. U kunt deze regels definiëren wanneer u de tag toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld een tag toepassen op alle trefwoorden die de zinnen "sale" en "black-friday" in de URL bevatten.

Statische tags zijn tags die handmatig worden toegepast op trefwoorden en alleen verdwijnen als je ze verwijdert. Statische tags worden vaak toegepast bij het toevoegen van nieuwe trefwoorden of door een filter te maken op de trefwoordenlijst en de tag toe te passen op alle trefwoorden binnen de filter.

Visueel kun je onderscheid maken tussen statische en dynamische tags door hun kleur. Statische tags zijn grijs, terwijl dynamische tags donkerblauw zijn.

Hoe vergelijk ik verschillende tags en mappen?

U kunt verschillende tags of mappen vergelijken op meerdere metrieken door de selectievakjes ernaast aan te vinken en op de knop "Geselecteerde vergelijken" te drukken.

Hoe bekijk ik historische gegevens voor een tag/map?

De eenvoudigste manier om historische gegevens te bekijken is ofwel:

1. Selecteer het selectievakje naast de tag/map en druk op de knop "Vergelijk Geselecteerd".
  2. Beweeg met de muis over een tag/map en druk op het pictogram dat overeenkomt met het Overzicht

Hoe kan ik tags hernoemen?

Om de naam van een tag te wijzigen, beweeg met de muis over de tag en druk op de knop "Bewerken". Wijzig vervolgens de naam van de tag in het modale venster dat wordt geopend en klik op "Opslaan".

Hoe hernoem ik mappen?

Volg deze stappen om een map te hernoemen:

1. Ga naar de "Bewerkmodus" door te klikken op de knop "Mappen bewerken" in de rechterbovenhoek.
  2. Beweeg de muis over de map en klik op de knop "Bewerken" ernaast.
  3. Voer de nieuwe naam in en sla op.

Wat stellen de kolommen in de tabel voor?

Elke kolom in de tabel vertegenwoordigt geaggregeerde gegevens voor de overeenkomende trefwoorden.

Tags: De gegevens worden samengevoegd voor alle trefwoorden die deze tag hebben

Map: De gegevens worden samengevoegd voor alle trefwoorden die een van de tags hebben binnen de map of submap. Elk trefwoord wordt slechts eenmaal geteld, zelfs als het meerdere tags heeft die allemaal tot dezelfde map behoren.

De beschrijving van elke kolom staat in de tabel hieronder.

| Kolom | Gegevens voor alle trefwoorden in de overeenstemmende tag/map | | --- | | Map | Bevat de map- of tagnaam. Beweeg met de muis over de map om de opties voor elke map/tag te zien, bijv. bewerken, verwijderen of klik op het pictogram om naar de trefwoordenlijst te gaan en de bijbehorende trefwoorden te zien. | Beschrijving Een aangepaste beschrijving die de gebruiker kan invoeren voor een tag/map. | De verdeling van trefwoorden voor desktop/mobiel. | Trefwoorden | Het aantal trefwoorden. Klik op deze waarde om de trefwoorden te zien. | Het aantal ongevolgde trefwoorden dat AccuRanker heeft ontdekt die bij deze tag/map horen. Alleen van toepassing op dynamische tags. Klik op deze waarde om de ontdekte trefwoorden te zien. | Marktpositie | Het best presterende domein en uw positie ten opzichte van concurrenten voor deze tag/map - klik om uit te breiden. | AI SoV | Geschat (maandelijks) aantal bezoeken op basis van zoekvolume en de CTR - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. | SoV Share of Voice - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. | Gemiddelde ranking De gemiddelde ranking van zoekwoorden - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. | Zoekvolume Het totale zoekvolume - klik hierop om de ontwikkeling in de tijd te bekijken. | De geschatte waarde van het verkeer dat is gegenereerd door de zoekwoorden in de tag/map op basis van Stemaandeel en Google Adwords kosten per klik - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. | Avg CTR Gemiddelde doorklikratio - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. | Avg. Max CTR | De gemiddelde Max CTR - klik om de gemiddelden voor de top 10 posities te bekijken. | De verdeling van de zoekintentie voor de tag/map - klik om deze uit te breiden! | Winnaars: Het aantal zoekwoorden dat in rang is verbeterd sinds de vergelijkingsdatum - klik om de zoekwoorden te zien. | Verliezers | Het aantal zoekwoorden dat in rang verslechterde sinds de vergelijkingsdatum - klik om de zoekwoorden te zien. | De verdeling van de rangorde van de zoekwoorden - klik om deze uit te breiden. | Boven de vouw | Het aantal zoekwoorden die boven de vouw ranken - klik om de ontwikkeling in de tijd te zien. |

Hoe verander ik de volgorde van tags en mappen?

U kunt de volgorde van de tags/mappen wijzigen door te klikken op de kolom waarop u wilt ordenen, net als bij de trefwoordenlijst.

Het is niet mogelijk om een aangepaste volgorde op te geven of om de mappen te verslepen en die volgorde te behouden. De volgorde wordt altijd bepaald door een van de kolommen, standaard door het aantal trefwoorden.

Hoe kan ik kolommen in de tabel verbergen/tonen?

Je kunt kolommen verbergen/tonen door op de knop "Tabelinstellingen" te klikken en de gewenste kolommen te selecteren.

Waarom is er geen stemaandeel-kolom?

De kolom Stemaandeel is standaard uitgeschakeld, omdat we gebruikers aanraden om in plaats daarvan AI-stemaandeel te gebruiken. Sommige gebruikers willen misschien toch Share of Voice gebruiken - in dat geval kun je de kolom aanzetten in "Tabelinstellingen".

Waarom kan ik dezelfde tag niet in verschillende mappen hebben?

Het is niet mogelijk om deze tags elders in het platform te onderscheiden als ze dezelfde naam hebben. We raden u aan meer specifieke tags te maken om naamconflicten te vermijden.

Verhoog uw zichtbaarheid
Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Ontdek 's werelds snelste en meest accurate ranktracker voor diepgaande SEO-inzichten. Plan een afspraak om groeitactieken te ontdekken waarmee u zich kunt onderscheiden in het digitale landschap.