Lägga till användare

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur kan jag bjuda in nya användare till AccuRanker?

Följ stegen nedan för att bjuda in användare till ditt AccuRanker-konto:

Steg 1)

1. Välj fliken "Konto"
  2. Välj alternativet "Användare"
  3. Välj "Lägg till användare"

Steg 2)

1. Skriv in användarens fullständiga namn
  2. Ange användarens e-postadress. Detta är viktigt eftersom ett e-postmeddelande kommer att skickas till användaren för att bekräfta
  3. Välj om användaren ska vara ett admin-konto. Detta kommer att ge dem möjlighet att komma åt fliken "Konto"

Ett e-postmeddelande med inbjudan kommer att skickas till den nya användaren.