Rapporter från Google Kalkylark

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur kan jag exportera AccuRanker-data till ett Google-kalkylblad?

Steg 1)

Gå till nyckelordslistan för den domän du vill exportera data från och välj "Ladda ner rapport".

Steg 2)

Under Rapporttyp väljer du "Google Kalkylblad" och klickar på Ladda ner.

Steg 3)

Om du inte har anslutit ett Google Drive-konto kommer du att uppmanas att göra det.

Steg 4)

När du har anslutit till Google Drive klickar du på Download Report i nyckelordslistan, väljer Google Spreadsheet och klickar sedan på download.

Steg 5)

När rapporten har skapats går du in på det anslutna Google Drive-kontot för att komma åt rapporten.

Kan jag ta bort en Google Drive-anslutning?

Om du vill ta bort din Google Drive-anslutning går du till Profil i det övre högra hörnet och väljer Ta bort anslutning under Google Drive-anslutning.

Om du vill dela en rapport som en länk - läs mer om Offentlig rapport i AccuRanker. Alternativt, om du vill läsa mer om rapporter själv, gå till vår hjälpsektion.