Kan inte komma åt kontoinställningar

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Konton med en prenumeration på 1000 sökord eller mer har möjlighet att lägga till ett obegränsat antal användare till sitt konto. När du lägger till en användare finns det möjlighet att göra dem till en "Admin".

Vad är skillnaden mellan en Admin- och Standard-användare i AccuRanker?

Admin-användare har tillgång till kontoinställningarna medan standardanvändare inte har det. Det är den enda skillnaden.

Hur ändrar jag en användare från Standard till Admin och vice versa?

Gå till Konto och välj "Användare". Redigera användaren i fråga och aktivera eller inaktivera dem som administratör.