Tilføjelse og sletning af grupper

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Du er nødt til at oprette en gruppe, før du kan begynde at tilføje domæner og søgeord til din AccuRanker-konto.

Grupper er en fordel, hvis du har flere domæner at spore, og gør det lettere at organisere din konto. Denne guide forklarer, hvordan du tilføjer og sletter grupper.

Hvordan tilføjer jeg en gruppe i AccuRanker?

Trin 1)

Gå til fanen Grupper i venstre side, og vælg knappen Tilføj gruppe.

Trin 2)

Indtast blot gruppens navn, og bekræft ved at klikke på "Gem".

Hvordan kan jeg slette en gruppe i AccuRanker?

Trin 1)

Gå til gruppeoversigten, og vælg indstillingen "Slet". Dette er markeret med en "skraldespand" yderst til højre på det listede domæne.

Trin 2)

Når du har klikket på slet, skal du vente tre sekunder for at sikre dig, at du ikke laver en fejl. Hvis du er sikker, skal du klikke på "Slet gruppe" for at bekræfte.

Næste skridt er at begynde at tilføje domæner til din konto.