Legge til og slette grupper

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Du må opprette en gruppe før du kan begynne å legge til domener og søkeord i AccuRanker-kontoen din.

Grupper er nyttige hvis du har flere domener å spore, og gjør det enklere å organisere kontoen din. Denne veiledningen forklarer hvordan du legger til og sletter grupper.

Hvordan legger jeg til en gruppe i AccuRanker?

Trinn 1)

Gå til fanen Grupper på venstre side, og velg knappen Legg til gruppe.

Steg 2)

Skriv inn gruppenavnet og bekreft ved å klikke på "Lagre".

Hvordan sletter jeg en gruppe i AccuRanker?

Trinn 1)

Gå til gruppeoversikten og velg alternativet "Slett". Dette er merket med en søppelbøtte helt til høyre for det oppførte domenet.

Steg 2)

Når du har klikket på slett, må du vente i tre sekunder for å forsikre deg om at du ikke har gjort en feil. Hvis du er sikker, klikker du på "Slett gruppe" for å bekrefte.

Neste trinn er å begynne å legge til domener i kontoen din.

Les mer om dette