Lägga till och ta bort grupper

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Du måste skapa en grupp innan du kan börja lägga till domäner och nyckelord till ditt AccuRanker-konto.

Grupper är användbara om du har flera domäner att spåra och gör det lättare att organisera ditt konto. Den här guiden förklarar hur du lägger till och tar bort grupper.

Hur lägger jag till en grupp i AccuRanker?

Steg 1)

Gå till fliken Grupper på vänster sida och välj knappen Lägg till grupp.

Steg 2)

Skriv in gruppnamnet och bekräfta genom att klicka på "Spara".

Hur kan jag ta bort en grupp i AccuRanker?

Steg 1) Gå till gruppöversikten

Gå till gruppöversikten och välj alternativet "Radera". Detta är markerat med en "papperskorg" längst till höger om den listade domänen.

Steg 2)

När du har klickat på radera måste du vänta tre sekunder för att se till att du inte gör ett misstag. Om du är säker klickar du på "Radera grupp" för att bekräfta.

Nästa steg är att börja lägga till domäner till ditt konto.